Er I klar til at gå ind i nye markeder?

Som dansk iværksætter og virksomhedsejer er England et meget vigtigt marked.  Læs her hvorfor du bør overveje et engelsk selskab med dansk filal

UK er et godt springbræt til det internationale marked

UK har altid været et af de markeder i Europa, hvor det er naturligt at starte sin eksport, hvis man på sigt har et mål om at opbygge et forretning i USA og på andre internationale markeder. Ikke nok med, at der i hele UK bor mere end 65 millioner mennesker. Engelsk er standard inden for handel og forretning.

Når danske virksomheder etablerer et website, er der næsten altid en engelsk version – i nogle tilfælde er engelsk det eneste sprog, der benyttes. Hvorfor? Jo, fordi det handler om ekspansion. Men vil man ud på markedet, så bør man også være til stede i England.

Ja bevares. Det engelske marked er et hårdt marked. De fleste virksomheder i EU, som ønsker at komme ind på det amerikanske marked, starter også i UK. Der er så at sige mange om buddet. Samtidig er det også her de amerikanske virksomheder forsøger sig, før de prøver at erobre markedsandele i resten af Europa. Men “overlever” du i UK, så ligger resten af verden rimelig åben.

Brexit kan vi ikke komme uden om

Brexit kan vi ikke komme uden om. Der bliver talt meget om, hvordan det vil gå virksomhederne. Men det ændrer ikke på at England stadig er et interessant marked og ønsker succes i UK, bør du være etableret i England. Når Brexit er slået igennem, kan der opstå udfordringer med told, udgifter eller andet. Det kan vi desværre ikke komme uden om. Men er du etableret med en virksomhed i England og har en filial i Danmark, så vil vejen uden tvivl være kortere til de engelske kunder.

Dansk filial med adgang til 70 mio. mennesker

Har du oprettet en filial af dit engelske selskab i Danmark, så du arbejder lokalt i Danmark, men er stadig en international virksomhed. I Danmark er selskabet registreret med CVR-nummer, som alle danske virksomheder. Men med et engelsk selskab kan I operere i et meget større marked med op til 70 millioner mennesker. Det koster kun ganske få hundrede kroner at etablere en filial i Danmark, så hvorfor lade være?

CPIE Services holder dig på toppen

CPIE Services hjælper dig med at være tilstede i et stort marked med din egen virksomhed. Vi sikrer, at du er på toppen af lovgivning og regnskaber, så du kan fokusere på at udvikle din forretning. Vi hjælper dig i det daglige med ordrehåndtering, leveringsservice, fakturering og alle opgaver, der er nødvendige for din forretning. Du får selv overblik over økonomistyring, bankkonti og alle de finansielle funktioner, med diverse web services. Du udvider din forretning i det kæmpe engelske marked uden faste omkostninger på lokaler, it, ansatte og andre naturlige udgifter.

Vi guider dig hele vejen – også internationalt

CPIE Services etablerer også selskaber i Asien, Dubai, Europa og i mange andre lande. Lovgivningen er forskellig alle steder. Det kan du   håndtere via forskellige lokale advokater. Alternativt kan CPIE Service guide dig hele vejen og stadig bevare den fulde kontrol. Lad os tale om mulighederne i dag.

 

 

Relaterede indlæg