Saint Vincent firma til skarp pris

Ønsker du at oprette et St. Vincent firma? Det er med stadig større succes, at Saint  Vincent and the Grenadines er blevet en anerkendt destination. Gennem årene er der blevet gennemført en omfattende liste af love og retningslinjer for at sikre, at der findes en afbalanceret og effektiv platform for tilsyn, adfærd og levering af både indenlandske og internationale finansielle tjenesteydelser. St. Vincent and the Grenadines kan nu tilbyde kunderne fortrolighed, skattefordele og professionelle tjenester.

Som offshore lokation giver Saint Vincent and the Grenadines mange muligheder for at minimere skatter på virksomhedernes strukturer og beskytte både personlige og forretningsmæssige aktiver. Landet er kendt som en reguleret jurisdiktion, der er i overensstemmelse med internationale regler.

6 fordele ved Saint Vincent and the Grenadines:

  • Politisk og økonomisk stabilitet
  • Ingen skat på kapitalgevinst
  • Ingen kildeskat
  • Ingen selskabsskat
  • Ingen overførselsafgift eller stempelafgifter
  • Ingen valutakontrol

Økonomisk set er turisme i St. Vincent and the Grenadines en mere betydningsfuld indtjening end finansielle tjenesteydelser. I flere år var landets økonomi imidlertid baseret på bananproduktion, der udgjorde den største eksport, hvilket gjorde landbruget til den næststørste indtægt.

Diversificering i sektoren for finansielle tjenesteydelser har givet St. Vincent and the Grenadines mulighed for at skabe flere muligheder for beskæftigelse, blive mere levedygtig og attraktiv for udenlandske investeringer og derved udvide sin økonomiske base.

St. Vincent and the Grenadines er beliggende i det østlige Caribien og er stiftende medlem af Organisationen for østlige Caribiske Stater (OECS), der er respekteret internationalt som et velrenommeret og repræsenteret økonomisk, politisk og socialt organ. Den anvendte valuta er den østlige caribiske dollar – XCD.

Vækstøkonomi

Som en tidligere koloni i Storbritannien er retssystemet i St. Vincent and the Grenadines baseret på fælles lov. Ikke desto mindre er der etableret rammer for lovgivning for at imødekomme landets særlige behov inden for finanspolitik, socialpolitik og skattepolitik for at nævne nogle få områder.

St. Vincent and the Grenadines har ved udarbejdelsen af ​​sine selskabs-tjenester og produkter også opbygget de relevante lovbestemmelser for udførelsen af ​​aktiviteter, der gør St. Vincent and the Grenadines til en succesfuld jurisdiktion. Dette er med til at sikre, at tilbudte tjenester er i overensstemmelse med de etablerede nationale regler og samt internationale standarder.

St. Vincent and the Grenadines har en forskelligartet finanssektor bestående blandt andet af 6 banker, 12 internationale forsikringsselskaber, 27 fondsforvaltere samt 33 offentlige, private og akkrediterede fonde. Finansieringstjenester har været afgørende for at tilbyde en bred vifte af regulerede tjenester, så det sikres, at landet forbliver et konkurrencedygtigt finanscenter.

Kort om Saint Vincent and the Grenadines

St. Vincent and the Grenadines var engang en britisk koloni. Det officielle sprog er engelsk og retssystemet baseret på fælles lov. Landet blev uafhængig i 1979 og har derefter opretholdt mange af sine britiske skikke sammen med sin lokale kultur og miljø.

Desuden er St. Vincent and the Grenadines beliggende i den sydlige del af Caribien med en stor hovedø og en del mindre omkringliggende øer. Med sine fyldte havne og små lækre øer er St. Vincent and the Grenadines en lille perle i området, der er en kendt destination af sejlere. Ud over de hvide strande og det vulkanagtige landskab findes hovedstaden Kingstown.

(Husk at disse kan være ændret og ring venligst at høre nærmere hvis du ønsker opdateret information.)

Læs mere om St. Vincent and The Grenadines på Wikipedia – https://da.wikipedia.org/wiki/St._Vincent_and_The_Grenadines

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Navn
icon-user
Telefonyour full name
icon-phone
Beskedskrives evt. her
0 /
Previous
Next