Firma på seychellerne til super pris

Seychellerne er ikke fri for skat, men har længe været anerkendt som en af ​​verdens mest populære destinationer – især da virksomhederne er helt fritaget for alle skatter på indkomst uden for landet. En anden stor fordel er, at det stadig er relativt billigt at oprette et selskab. CPIE Services tilbyder at oprette et selskab på Seychellerne.

9 fordele ved Seychellerne:

 • Ingen kapitalkrav
 • Ingen selskabsskat
 • Ingen kapitalgevinstskat
 • Ingen skatter på gaver
 • Ingen ejendomsskat
 • Ingen skat på kildeskat, kapitaludvinding, dividender og royalties
 • Ingen offentliggørelse af aktionærer og direktører
 • Sparsomme regnskabskrav
 • Kun territorial beskatning*

*Territoriale beskatning betyder, at kun lokalt fremskaffet indkomst skal beskattes. Det vil sige, at indtjening, der er anskaffet eksternt og efterfølgende placeres på Seychellerne, ikke skal beskattes.

Tre skatter på Seychellerne

I de seneste informationer fra Seychellerne er det ingen ændringer omkring skattepositionen for et selskab på Seychellerne. Forudsat at dette er tilfældet forventer vi en stadig stærk efterspørgsel.

Et andet og stadig vigtigere punkt, er, at landet i dag er et selvstændigt land. Det ses ikke mere som værende under britisk “besiddelse” på samme måde som mange andre lande, der tidligere var inkluderet i det britiske herredømme. Disse lande lider under en kraftig stramning af reguleringer som et resultat af EU’s politik, der er blevet gennemført eller bliver gennemført i nærmeste fremtid.

Skatter, der opkræves omfatter:

 • Importafgifter
 • Moms
 • Erhvervsskatter

Erhvervsskatten er høj på Seychellerne med en maksimal sats på 33 procent. Her er det dog vigtigt at huske, at den udenlandske indtægt – selv udenlandsk faktureret virksomhedsindkomst – er skattefri.

Erhvervsskatter gælder for indkomst fra selvstændig beskæftigelse enten som eneejer eller i partnerskab. Erhvervsskatter gælder også for udlejningsindkomst af ejendom i landet.

Skattefri fordele for emigranter

Seychellerne er blevet ganske attraktiv for emigranter fra Europa, da indtægt fra andre lande er skattefri, hvis du flytter dertil. Udbytte og indtægter fra andre lande er derfor skattefri. For personer med internetbaseret virksomhed er Seychellerne derfor en ganske fordelagtig placering.

Indkomstskat genindført

Den personlige indkomstskat blev genindført i 2010. I de seneste 20 år har det kun været et socialsikringsbidrag (Social Security Fund). Personbeskatningen er dog erstattet med et bidrag, der betales af arbejdsgivere og ansatte. Pr. 1. januar 2011 er personbeskatningen på 15% for medarbejdere. Arbejdsgiverne betaler en skat på 20% på værdien af ydelser (f.eks. bil eller bolig), som de leverer til medarbejdere.

Opnåelse af opholdstilladelse

Hvis du overvejer at bosætte dig på Seychellerne, skal du have en opholdstilladelse. Du er berettiget til at blive tildelt en opholdstilladelse, hvis du er en godkendt indvandrer til landet, har en familie eller en forbindelse til en beboer på Seychellerne, har eller vil lave en form for bidrag til væksten.

Hvis du har fået opholdstilladelse, skal du bo på Seychellerne i mindst fem dage hvert år. Du skal også kunne stille bevis for din økonomiske status ved at stille en bankgaranti og ved at bringe mindst SR100.000 om året (ca. £ 5.000) ind i landet. Gebyret for opholdstilladelsen er SR150.000 (ca. £ 8.300) for en hovedansøger og SR75.000 til din ægtefælle og SR25.000 for børn.

(Husk at disse kan være ændret og ring venligst at høre nærmere hvis du ønsker opdateret information.)

Læs mere på Wikipedia

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Navn
icon-user
Telefonyour full name
icon-phone
Beskedskrives evt. her
0 /
Previous
Next