BVI firma på British Virgin Islands

Et BVI firma på de Britiske Jomfruøer er populært og et af ​​de mest benyttede lande til et internationalt selskab  – bl.a. finder du her Richard Bransons ø, Necker Island. De relative enkle skatteregler samt de lave skattesatser forklarer, hvorfor BVI er blevet et af de mest populære steder for etablering af virksomheder.

Skal man danne et selskab på De Britiske Jomfruøer indebærer det oprettelse af et såkaldt British Virgin Islands International Business Company eller BVI IBC. Dette er den mest populære form for holding selskab i verden. Den type virksomhed er tilgængelig for beboere i ethvert land i verden og kan etableres som et holdingselskab, der ejer andre selskaber i andre lande.

11 fordele ved at danne et BVI firma på De Britiske Jomfruøer:

  • 0% selskabsskat
  • 0% kapitalgevinst skat
  • 0% overskudsskat
  • 0% gaveafgift
  • 0% moms / merværdiafgift
  • 0% arveafgift
  • Ingen stempelafgift undtagen for transaktioner i BVI selv
  • Ingen begrænsninger for at gøre forretninger overalt i verden
  • Ingen valutaveksling eller begrænsninger
  • Ingen offentliggørelse af virksomhedsledere, medarbejdere, ejere eller aktionærer

Et BVI firma et et selskab som tilbyder  en vigtig fordel; nemlig hemmeligholdelse af detaljer vedrørende finansielle transaktioner såvel som virksomhedsinvesteringer. Det giver virksomhederne mulighed for at konfigurere sin egen struktur uden indblanding eller risiko for, at konkurrenter får adgang til oplysninger. Det er en meget vigtig faktor for mange virksomheder rundt i verden.

Et BVI firma har heller ingen dobbeltbeskatningsaftaler med andre lande end Japan og Schweiz. Det betyder, at BVI ikke er forpligtet til at offentliggøre eller dele oplysninger om indkomst, overskud eller andre transaktioner fra et British Virgin Islands Business Company, direktører, aktionærer eller ejere. Det skyldes dels, at BVI har haft en høj levestandard, dels at BVI aldrig har været nødt til at indgå sådanne aftaler for at sikre hjælp eller adgang til varer og tjenesteydelser fra andre lande.

Gunstigt miljø for virksomheder

BVI er støttet af en politisk stabil regering med en lang historie om at understøtte et gunstigt for virksomheder. BVI er aldrig blevet sortlistet af OECD. Det betyder, at f.eks. banker er godt bekendt med British Virgin Islands integration og registreringsdokumenter og strukturer.

Skatteloven er også baseret på engelsk fælles lov, der gør det anerkendt og kendt for både interne juridiske og administrative serviceudbydere samt eksterne virksomhedsadvokater. BVI er dog en helt uafhængig juridisk enhed, og den store afhængighed af finanssektoren betyder, at alle nye lovgivninger er skabt i samråd med sektoren for finansielle tjenesteydelser.

Lokal skat

Kun personer ansat i en virksomhed i BVI og virksomheder, der opererer på øerne, skal betale skatter. De vigtigste skatter er skat på løn og socialsikringsskatten. Skatten på lokal indtægt er generelt på 14%. For små virksomheder med omsætning på mindre end US $ 300.000, eller som har syv eller færre medarbejdere – hvis lønninger samlet set ikke overstiger $ 150.000 – er den samlede lønudgift på 10%.

Arbejdsgiveren kan vælge at fradrage 8% fra medarbejderen i skat ved hver udbetaling. De første $ 12.000 er skattefrit for både medarbejderen og arbejdsgiveren. Der er 4% i socialsikringsskat, der betales af medarbejderen, mens 4½% betales af arbejdsgiver på indtjening op til $ 36.200. Disse skatter skal dog kun betales, hvis du arbejder i BVI.

Individuel forhandling om opholdstilladelse

Hvis du ønsker at flytte permanent til BVI, kræver det ingen særlig opholdstilladelse eller andet. Du kan få opholdstilladelse ved at investere betydelige beløb i den lokale økonomi eller ved at gifte sig med en lokal! Der er ingen fastsat minimumsinvesteringer, så det er et spørgsmål om forhandling med de lokale myndigheder.

Fakta om De Britiske Jomfruøer

De Britiske Jomfruøer er en gruppe på halvtreds øer i Caribien, der danner et britisk oversøisk territorium. Hovedøerne i denne gruppe hedder Tortola, Virgin Gorda, Anegada og Jost Van Dyke. De har været selvstændige fra Storbritannien siden 1967. Mens det officielle navn er Jomfruøerne, kaldes de normalt de Britiske Jomfruøer for at adskille dem fra de nærliggende amerikanske jomfruøer.

Læs mere om British Virgin Islands (Britiske jomfruøer) på Wikipedia – https://da.wikipedia.org/wiki/Britiske_Jomfru%C3%B8er

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Navn
icon-user
Telefonyour full name
icon-phone
Beskedskrives evt. her
0 /
Previous
Next