Indtast din e-mail og få e-bog om skatteoptimering

  • Skær dine skatter ned til et minimum
  • Beskyt din økonomiske frihed
  • Verdens bedste offshore lande
  • E-bog på dansk og 100% gratis
  • Skrevet af førende skatteekspert

Når du tilmelder dig, vil du fremover få artikler og nyheder fra CPIE Services. Du kan til en hver tid framelde dig.

Mere end 15.000 ord fra verdens førende skatteekspert

Herunder et uddrag af e-bogens kapitler, der indeholder mere end 15.000 ord og omhandler gunstig selskabs etablering og brug af de bedste internationale lande til de optimale løsning.
E-bogen er 100% gratis og leveres direkte i din mailbox.

CPIE indhold om skatteoptimering

Overblik over bogens vigtige kapitler

Få overblik over e-bogens vigtige kapitler. Se bl.a. hvor du får indsigt i mulighederne i lavt beskattede lande. Udvælg de enkelte offshore lande, du er interesseret i, og kend fordelene ved et udenlandsk selskab.

Bedste offshore lande med lav beskatning

Stigende interesse for offshore lande

Læs en interessant indledning om den stigende interesse for offshore lande, og forstå hvad et offshore land er. Få indblik i udenlandsk skatteplanlægning, skatteordninger og skatteregler.

Sådan kan lavt beskattede lande hjælpe

Hvordan lavt beskattede lande kan hjælpe dig

Kapitel 1 i e-bogen har fokus på udvandring, dobbeltbeskatning, omdirigering af overskud og planlægning af arveafgift. Bliv klogere på, hvordan lavt beskattede lande kan hjælpe dig.

Optimering af skat med udenlandske offshore selskaber

Sådan kan et udenlandsk selskab hjælpe dig

I kapitel 3 på side 35 finder du en trin for trin guide til, hvordan du opretter dit offshore selskab, og du får en forståelse af hvordan et udenlandsk selskab kan hjælpe dig.

Lee Hadnum - International skattekespert og forfatter til e-bogenOm forfatteren Lee Hadnum

Lee Hadnum er absolut ikke hvem som helst. Han er international skattespecialist og guider dig gennem e-bogen med sine bedste råd. Læs mere om forfatteren, der står blandt en række bøger om skatteplanlægning og virksomhed etablering.

Få 1 times gratis rådgivning om international virksomhedsetablering

Flere og flere velhavende enkeltpersoner har et ønske om at optimere sine skattebetalinger. Derfor er udenlandsk skatteplanlægning blevet stadig mere populært. Mange overvejer allerede under opstarten at placere virksomheden i udlandet.

Ønsker du en optimal skatteplanlægning?
CPIE Services tilbyder gratis og helt uforpligtende rådgivning om engelsk selskabsregistrering og et internationalt setup. Book en samtale på 1 time via Skype eller pr. telefon.

CPIE Services har specialiseret sig i at oprette selskaber i England samt i lande som Hong Kong, Dubai, Seychellerne, Britisk Virgin Island (BVI), Gibraltar og St. Vincent and the Grenadines.

Udenlandske selskaber i lavt beskattede lande kan være kompleks. Vi har i vores rådgivning fokus på din særlige situation og dine langsigtede mål, så du kan træffe de rette økonomiske beslutninger.

CPIE Services har hovedkontor i England. Vi mødes dog gerne med dig på vores adresse centralt beliggende i København for at gennemgå dine muligheder.

""
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Navn
icon-user
Telefonyour full name
icon-phone
Beskedskrives evt. her
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder