Vi giver dig en garanti på at du kan få penge tilbage

… HVIS din virksomhed ikke kan køre videre efter Brexit

Der hersker stor usikkerhed omkring Brexit, men …

  • England har altid været et interessant og foretrukkent marked, fordi det giver din virksomhed adgang til hele det engelsktalende marked – ikke bare i Europa, men også USA.

DERFOR tror vi  på, at England stadig vil være attraktivt marked for mange forretninger som ønsker at vækste udover Danmark – Brexit eller ej.

Opretter du et engelsk selskab + en bankkonto via CPIE Services (garanti gældende fra 25-04 2019), så giver vi dig pengene tilbage, hvis og såfremt Brexit betyder, at du pludselig ikke kan køre din forretning videre, og det i værste fald ender med, at du er nødt til at trække dig helt ud af UK igen.

Vi vil gerne give dig ro i maven!

Så hvis usikkerheden omkring Brexit bremser dine ekspansionsplaner nu og her, så tager vi altså noget af risikoen for dig.

Der hersker lige nu stor usikkerhed om, hvordan engelske virksomheder vil klare sig efter Brexit.

  • Kommer der nye afgifter eller vil der være ukendte forhindringer, der kan gøre det svært for virksomheder at overleve?
  • Vil der i fremtiden være juridiske årsager til, at du som dansker eller EU-borger kan blive forhindret i at eje og drive forretning i England efter Brexit?
Vi tror på, at du også kan vækste din forretning i England i fremtiden – Brexit eller ej. Foto: Alev Takil, Unsplash

Nu er der ingen forhindringer

Vi er overbeviste om, at det hele falder på plads, og at du som dansker kan etablere en fin og rentabel forretning i England – enten som et moderselskab eller som afdeling i England.

Så nu er der ingen forhindringer for dig. Opret et engelsk selskab, og få gang i din forretning.

Kontakt os for mere information – vi står klar til at rådgive dig.
Book et Skype-møde eller lad os aftale et møde.

Vilkår for at få pengene tilbage – du ved, det med småt:

Gælder for din betaling til CPIE Services for etablering af engelsk selskab med bankkonto samt eventuel dansk filial.

Tilbuddet gælder fra den 25-04 2019 og frem til, at England udtræder af EU eller ej. Du får pengene tilbage, hvis du pga. Brexit får ekstraordinære omkostninger, der gør, at virksomheden vil give dig et uventet underskud eller juridiske komplikationer, så det ikke er muligt at køre virksomheden videre.

Såfremt du ønsker at stoppe din forretning i England vil vores revisor gennemgå selskabet, og vi får tingene på plads. CPIE Services vil altid have mulighed for at sige nej til at oprette selskabet, hvis forretningsmodellen er uetisk eller på anden måde strider mod sund fornuft.

Relaterede indlæg