Fusion åbner nye muligheder for CPIE Services

Anglo-Corp Ltd solgt til CPIE Services den 1. november 2017. Det giver nye muligheder og nye produkter

CPIE Services kunne 1. november offentliggøre, at vi har overtaget Anglo-Corp Limited. Anglo-Corp er et etableret selskab som har stået for etablering af virksomheder verdenen over samt opbygning af forundations og fonde i en række offshore jurisdiktioner. Koncernen har derfor aktive selskaber i England, Seychellerne samt i Saint Vincent og Grenadinerne i Caribien.

Vi er nu i fuld gang med at få samlet alle vores aktiviteter, så både vores kunder i Anglo-Corp og CPIE Services bliver håndteret og assisteret af vores nye samlede team i Hadleigh. Hele teamet fra Anglo-Corp fortsætter. Det betyder, at vi fortsat kan sikre den bedste service og hjælp til eksisterende og nye kunder.

Nye virksomhedspakker til iværksættere

Vi vil naturligvis gerne have at alle kunder føler sig tilpasse i det nye set-up. Alle gamle aftaler køre videre i bedste forstand. Vi er samtidig en virksomhed i udvikling, og der vil naturligt komme ændringer i fremtiden.

Vi forbereder flere nye produkter, som vi vil præsentere inden for kort tid. Blandt andet vores nye virksomhedspakke til iværksættere, hvor vi hjælper med at etablere sig i eksportmarkederne og sikre adgang til alle de services, der kendes i Danmark. Vi sikrer, at virksomhederne får hjælp med marketing, ordrehåndtering, levering og lager, revision og alle de funktioner, du behøver for at køre en professionel virksomhed – men med fokus på eksport i England, USA, Østen, Asien og andre verdensmarkeder. Det vil vi informere mere om.

Vores dør er altid åben. Kontakt os til enhver tid for et snak, og kontakt os endelig hvis I har spørgsmål.

Relaterede indlæg