CPIE Monies

CPIE Monies - international forretning

Gør det nemt at håndtere din internationale forretning

CPIE Monies er for dig, der har en virksomhed med internationale aktiviteter, eller til dig, der ønsker en privatkonto. Få et MasterCard sammen med din konto!

CPIE Monies giver dig mulighed for at betale og modtage penge i din forretning og privat. Både som enkeltbetalinger og som en liste af betalinger på samme tid.

Du kan ansøge om en konto ved at benytte nedenstående ansøgningsformular. Du er også velkommen til at kontakte os på (+45) 7044 4024 eller skrive til os på kontakt@cpieservices.dk

3 fordele ved CPIE Monies

Få overblik over alle transaktioner

CPIE Monies giver dig overblik over alle transaktioner, og det er let og hurtigt at benytte i din daglige forretning.

Med et simpelt og meget brugervenligt design, er CPIE Monies enkelt og hurtigt at bruge.

På den første side får du et hurtigt overblik over alle aktiviteter. Du kan lave en eller flere betalinger i samme omgang, og du får et kontoudtog, som du kan benytte i de fleste økonomisystemer.

CPIE Monies dashboard

Håndter penge i de fleste lande

Du kan betale og overføre penge til mange lande i verden med CPIE Monies, og vi gør det billigere end det, du bruger i dag, når du benytter en bank.

Med en konto hos CPIE Monies kan du betale og overføre til modtagere i EU samt Australien, Åland, Canada, Cayman Islands, Kina, Guadeloupe, Hong Kong, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Malaysia, Martinique, Mayotte, New Zealand, Philippinerne, Reunion, Saint Martin, San Marino, Schweiz, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan og USA.

For at få en konto hos CPIE Monies skal virksomheden være registreret i de en af nedenstående lande. De samme gælder hvis du ønsker en personlig konto, hvor du skal være bosat i en af nedenstående lande:

EU, Australien, Åland, Canada, Cayman Islands, Kina, Guadeloupe, Hong Kong, Indien, Israel, Japan, Martinique, Mayotte, New Zealand, Reunion, Saint Martin, Schweiz, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan og USA.

Der sker ændringer konstant i den finansielle verden, og hvis der er lande, du ikke kan se, eller hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Benyt CPIE Monies til virksomhed og privat

Du kan ansøge om en konto direkte hos CPIE Services, og du kan ansøge både som privatperson og som virksomhed. Du skal dog have en registreret virksomhed i samme lande.

Modtag et MasterCard tilknyttet din konto

Når du ansøger om en konto hos CPIE Monies har du også mulighed for at få et MasterCard sammen med din konto.

Du skal tanke dit MasterCard op fra din konto, og så kan det benyttes, som du kender det. Du kan udtrække forbrugsdata fra din app og benytte det til dit økonomisystem.

Ansøg om konto

For at få en konto hos CPIE Monies skal følgende være på plads:

  • CPIE Monies er til dig som privatperson eller til din virksomhed. Adressen skal dog være i EU eller i Australien, Canada, Cayman Islands, Kina, Guadeloupe, Hong Kong, Indien, Israel, Japan, Martinique, Mayotte, New Zealand, Reunion, Saint Martin, Schweiz, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan eller USA.
  • For at få en konto hos CPIE Monies samt et MasterCard skal du igennem en ansøgningsproces, som vi hjælper dig med. CPIE Monies kan ikke garantere, at din ansøgning godkendes, da en endelig godkendelse foretages af Currency Cloud.
  • Vi skal bruge information omkring dig og din virksomhed, så vi stiller dig nogle spørgsmål omkring din forretning og dine aktiviteter.
  • Der medfølger et betalingskort fra MasterCard til en konto hos CPIE Monies, hvis du ønsker det. Husk at der altid skal betales gebyrer, når du benytter et MasterCard.
  • Vi forbeholder os retten til at ændre i de lande, hvor der kan ansøges, og hvortil der kan betales, da dette kan blive ændret uden for CPIE Monies kontrol.
1

Ansøg om konto

Udfyld ansøgning og vi kontakter dig inden for 24 timer:

Navn
Telefonyour full name
local_phone
FirmanavnFirmanavn
FirmaadresseFirmaadresse
CVR-nr (firma registreringsnr.)CVR-nr (firma registreringsnr.)
Land, hvor firmaet er registreretLand, hvor firmaet er registreret
Type af forretningType af forretning
Info om direktørerInfo om direktører
Info om aktionærer & ejere
Formålet med kontoen
Årlig omsætning
Valuta som er krævet
Yderligere informationskrives evt. her
0 /
Previous
Next

Disclaimer:

Betalingstjenester for CPIE Monies leveres af The Currency Cloud Limited. Registreret i England. Virksomhedsnummer 06323311.

Registreret kontor: Stewardship Building 1st Floor, 12 Steward Street London E1 6FQ.

Currency Cloud Limited er autoriseret af Financial Conduct Authority i henhold til reglerne om Electronic Money Regulations 2011 og Payment Services Regulations for udstedelse af elektroniske penge og levering af betalingstjenester med FCA-registreringsnummer 900199.