Vil du eksportere til England?

Vil du eksportere til England?

Ønsker du at eksportere til England? CPIE Services kan give dig den rette hjælp til eksport og sikrer, at du kan fokusere på din forretning.

EKSPORT For at du kan eksportere til UK skal din forretning i Danmark være registreret som eksportør, og du skal have et dansk EORI-nummer. Dette bør være på plads, før du går i gang med at eksportere.

CPIE Services kan hjælpe dig med at eksportere til UK:

1. Engelsk momsnummer (VAT number)

Hvis du sælger varer til engelske forbrugere, vil du have behov for et engelsk momsnummer. Dette momsnummer skal benyttes til registrering af den engelske moms, du får fra dine kunder.

2. Moms- og toldkonto (Deferment Account) er på vej I England

Der arbejdes på en løsning, hvor din danske virksomhed får en samlet konto i England, hvor du kan afregne moms, told og afgifter. Det er ikke helt på plads endnu, og vi vil informere nærmere, så snart det er muligt.

3. Engelsk selskab – specielt eksporttilbud

Den optimale løsning for at eksportere til England, er naturligvis at oprette en afdeling i England af din danske forretning. Det giver dig en reel virksomhed i England, og du er tilstede for dine engelske kunder.

Vi har nu en speciel fast pris på en samlet pakke, der indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med at eksportere:

  • Engelsk selskab
  • Firmaadresse
  • Ansøgning til bankkonto
  • Postservices
  • EORI-nummer
  • Momsnummer

Vil du eksportere til England? Så ring til os på 7044 4024, og hør omkring fordelene. I England ligger der en plan for genåbning af landet, og det forventes, at alle restriktioner vil være ophævet senest den 21. juni 2021. Kom i gang med planlægningen allerede nu.

Du kan også skrive til os på kontakt@cpieservices.dk, hvis du overvejer at komme i gang med at eksportere. Vi svarer altid inden for 24 timer.

LÆS OGSÅ! CPIE Services klar med fulfilment service

LÆS OGSÅ! Eksport til England – Få styr på din forretning!

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...