Vi står klar til at rådgive dig om din vækstmuligheder i England

vækstmuligheder

Går du og overvejer at starte op i udlandet? Og overvejer du dine muligheder i England? Så lad os aftale et uforpligtende møde den 22., 23. eller 24. september og drøfte dine vækstmuligheder. 

Hos CPIE Services glæder vi os til at komme til Danmark og holde møde med dig. Vi drøfter din situation og vækstmuligheder og giver vores bedste råd til en god start i England eller andre lande. Naturligvis 100% uforpligtende.

Vores erfaring er at mange danskere gerne vil vækste i udlandet, men har mange spørgsmål og forbehold omkring etablering i bl.a. England. Vi kan rådgive dig til en god start i udlandet. Ikke mindst fordi vi har gjort det selv og kender alle tvivlsspørgsmål. CPIE Services’ hovedkontor ligger i England, hvor vi har god kontakt til de engelske myndigheder og et stort netværk som kan være en god hjælp for dig. Vi kan altså hjælpe dig direkte fra England.

Hvornår vil du gerne mødes? Vi er i Danmark 22., 23. eller 24. september.

Følg vores artikler

Se FAQ med de oftest stillede spørgsmål

Telefon: +(45) 7044 4024
E-mail: kontakt@cpieservices.dk

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...