Internationale erhvervsprofiler står klar til at hjælpe dig

Internationale erhvervsprofiler

CPIE Services’ team af internationale erhvervsprofiler kan assistere med salgsledelse, projektledelse og interim management

Som en del vores service med etablering af engelske selskaber, administration og fulfilment service, kan vi aktivt hjælpe dig i England – og andre steder i verden. Styrk din forretning via vores internationale erhvervsprofiler.

Styrk din forretning på flere områder

Hos CPIE Services har vi er team af professionelle seniorrådgivere, der kan assistere med salgsledelse, projektledelse og interim management. Vi løser opgaver, der vil styrke din forretning i England og udlandet, hvor du ser potentiale og muligheder, men ikke har tid til at starte og følge op.

1. Salgsledelse

Vores internationale erhvervsprofiler har stor erfaring i salgsledelse. Det kan bl.a. hjælpe med:

 • Samarbejde og salgsledelse for UK med opsætning af mål og opfølgning.
 • Planlægning og udførsel af kundebesøg og forhandlinger.
 • Få fastsat salgsaftaler og afsætningskontrakter efter følgende opskrift:
  – Opsætning af konkrete mål
  – Definition og udnyttelse af Best Practice
  – Eksekvering og opfølgning af strategi og salgsmål med dialog og kundemøder.
 • Plan for næste mål og eksekvering.

2. Projektledelse

Et projekt kan eksempelvis være etablering af en engelsk afdeling med lokalt team, produktion, distribution, administration og overdragelse til kunde. Eller det kan være en lokal dansktalende ledelse til leverance af et større projekt over en længere periode:

 • Indledende fastsættelse af mål for projekt
 • Estimering og opsætning af økonomiske mål
 • Ledelse, overvågning og kvalitetsstyring
 • Evaluering.

3. Interim management

Virksomheds- eller afdelingsledelse i en begrænset periode tilbydes til virksomheder i situationer med udskiftning, omskiftning eller turnaround situationer.

Dansk- og engelsktalende professionelle profiler med bred erfaring i ledelse og internationalt arbejde kan hjælpe i kortere og aftalte perioder på up til 6-12 måneder.

Fokus er naturligt på forretningsledelse, opbygning og forandringsledelse med professionel objektivitet og eksekvering.

Internationale erhvervsprofiler med bred erfaring

Internationale erhvervsprofiler med bred erfaring

Vores team med seniorerfaring er funderet inden for produktion, services og it. Vores seniorrådgivere har lang erfaring i at håndtere forretninger på alle niveauer og i flere lande.

Måske står du med et projekt eller en ny forretningsmulighed, hvor du har behov for at få løst opgaver helt eller delvist og ikke umiddelbart har de rigtige personer og teams på plads.

Vi kan stille med professionelle personprofiler og sikre, at din forretning bliver håndteret – både på kort og på lang sigt.

Kom i gang i dag – vær klar når lockdown ophæves

Det kan være svært at få forretningerne på plads her i 2021 uden mulighed for at rejse og sætte de rette personer i gang. I flere lande forventes det ikke, at det er muligt at rejse før i løbet af efteråret. Men nu hvor England er på vej ud af lockdown i de næste måneder, er det om at komme op i fart igen. CPIE Services har dog ressourcer til stede i England, der kan hjælpe dig godt videre.

Kontakt os på 7044 4024 eller på kontakt@cpieservices.dk for at få en nærmere snak. Vi er klar til at hjælpe dig og din forretning.

Læs om vores afdeling CPIE Management

Relaterede indlæg