Hårdt Brexit: Sørg for at sikre din forretning i England netop nu

Hårdt eller blødt Brexit: Derfor bør du gå ind i England netop nu

Hårdt Brexit eller blødt Brexit? Uanset resultatet bør du være tilstede i England, hvis du vil vækste og skabe forretning på det engelsktalende marked. 

For tiden føles forretningsverdenen uden medvind mange steder. England er på vej ud af EU – formentlig med et hårdt Brexit. Det gør det sværere for et dansk selskab at operere i England fra 1. januar 2021.

I Danmark er det samtidigt blevet meget svært at få en erhvervskonto i en bank, hvis du er nystartet virksomhed. Hertil er kravene til danske start-up virksomheder hårdere end i andre lande. Har du derfor allerede nu en forretningsplan med en strategi om vækst i udlandet, så bør du kigge mod udlandet fra start.

Hårdt Brexit: Derfor er det nu du skal satse på England

Usikkerheden skaber mange tvivlsspørgsmål blandt danske entreprenører og derfor en masse henvendelser omkring bl.a. engelsk selskab med dansk filial.

Er det engelsktalende marked et vækstområde for din forretning, så er det vigtigere end nogenside før at etablere sig i England, inden et evt. hårdt Brexit ved årsskiftet. Hvis du vil opnå salg på det engelske marked, bliver det kun nemmere, hvis du har etableret et selskab i England.

Blandt politikere og myndigheder er der meget fokus på at støtte erhvervslivet, når Brexit træder i kraft. Der er mange udspil til lempelser for erhvervslivet – f.eks. reducering af moms, fordelagtige muligheder for lån osv. Alt sammen noget, der kan skabe gode vilkår for vækst – også for dig.

LÆS OGSÅ! England – et vigtigt eksportmarked for danske virksomheder

Hårdt Brexit: Se her hvor nemt det er at etablere sig i England

Nemt at etablere sig i England

Vi ved af erfaring, hvor vigtigt det er at være tilstede i de markeder, man ønsker at udvide sin forretning. England er meget erhvervsvenligt og ønsker at hjælpe alle virksomheder med udvikling og og udbygning. Så har du en forretning i Danmark og ønsker udvikling og internationalisering, er det bare om at komme i gang.

For en eksisterende forretning er det ikke en stor omkostning at etablere en afdeling i England. Desuden får du en unik mulighed for at udvikle din forretning og samtidig få penge retur – f.eks. hvis din virksomhed har udviklingsomkostninger.

LÆS OGSÅ! Sådan kan du tjene penge på dine udviklingsomkostninger i England

Vi kan hjælpe dig, så du er oppe at køre med din forretning meget hurtigt og sikkert.

Din rådgiver i England siden 2007

Når du er etableret i England, er det langt nemmere at være up-to-date med den engelske lovgivning. Hos CPIE Services kan vi desuden tilføre dig et stort netværk og dygtige samarbejdspartnere i England. CPIE Services har hjulpet mange forretninger til succes og sikret, at de kan handle i England og i mange andre lande med mindst mulige forhindringer.

CPIE Services har været i England i mange år. Vi overtog en eksisterende dansk-engelsk forretning i 2017 og har udviklet os til en anerkendt og troværdig forretningspartner siden.

Den oprindelige virksomhed blev etableret i 2007, og siden 2017, da vi overtog virksomheden, har der været stor kundevækst. Samtidig har vi tilført nye produkter og opnået alle de godkendelser og certificeringer, der er nødvendige for at køre en professionel forretning.

Sue Connolly - din rådgiver, når du stifter virksomhed i England

Professionel rådgivning fra vores kontor i England

Sue Connolly er vores chef på kontoret her i England. Hun er selv englænder, men har igennem mange år haft stor tilknytning til Danmark. Hun taler dansk og har stået i spidsen for den daglige rådgivning af vores kunder siden 2010.

Da Sue Connolly startede var det let at etablere forretning og oprette bankkonti i England – uanset hvor man kom fra.

I dag er det mere kompliceret at etablere sig på grund af mange flere regler og lovgivning. Men det er stadig let og gnidningsfrit at køre og drive forretningen i England. Ønsker man at handle med andre steder i verden, så er England absolut den bedste base at være på.

Sue Connolly står klar til at hjælpe dig.

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...