Forretning i England? Interessen fordoblet på få måneder

Flere og flere danskere rykker forretningen til udlandet

Forretning i England? Pæn stigning i antallet af danskere som etablerer selskab i England

Flere og flere ønsker at etablere en forretning i England. Det mærker vi hos CPIE Services, hvor vi de seneste tre måneder har oplevet en fordobling af danske iværksættere og erhvervsfolk, som etablerer selskab i England og rundt i verdenen.

Det er ingen hemmelighed, at Brexit har fået flere til at løfte foden fra speederen i 2019. Men efter Brexit nu er blevet et faktum, så er der atter sket en stigning i interessen for at etablere forretning i England.

Mange er godt klar over, at der er mange muligheder, som de bør gribe i udlandet. Og det er hos alle typer af erhvervsdrivende, at interessen er steget – båds hos servicevirksomheder, konsulentvirksomheder, virksomheder som køber og sælger på tværs af lande m.fl.

Erhvervs- og iværksættervenligt miljø trækker

Og hvorfor er interessen så høj, når det kommer til det engelsktalende marked?

Svaret er ganske enkelt. England er et vigtigt marked, og med Brexit er der ingen tvivl om, at det er nemmere at etablere sig i England, hvis man vil ind på det engelsktalende marked. Her finder danskerne …

  • et erhvervs- og iværksættervenligt miljø
  • lettere og hurtigere administration
  • globale vækstmuligheder
  • et unikt internationalt netværk og iværksættermiljø.

Som dansker er det engelsktalende marked nemt at gå ind i. Vi har nemt ved at omstille os. Vi er dygtige til sprog. Vi har som nordisk virksomhed generelt et godt renommé.

Sandheden er også: At vil vi for alvor vækste vores danske virksomhed, så er udlandseventyret eneste vej frem!

LÆS OGSÅ! Derfor bør du som iværksætter overveje at stifte selskab i udlandet

 

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...