England er danskernes brohoved til et internationalt marked

Brohoved

Drømmer du om at komme i gang med eksport og internationalisering af dine produkter og din virksomhed? England er fortsat danske virksomheders brohoved til et internationalt marked. Vi er en dansk etableret virksomhed i England, som holder dig i hånden under din etablering herovre.

England er et af de vigtigste markeder for danske virksomheder – ikke mindst for virksomheder, som har et mål om at vækste en forretning på det internationale marked. England er således ofte en trædesten til det amerikanske marked, men kan også være et brohoved til hele Commonwealth eller andre engelsktalende markeder.

Med mere end 65 millioner mennesker er England et kæmpe marked inden for handel og forretning. Det tiltrækker derfor også mange vækstvirksomheder. De fleste danske virksomheder, der har et mål om at komme til udlandet, har fokus på det engelske marked. Hjemmesiden er ofte kun på engelsk, og som danskere har vi den fordel, at engelsk er så integreret i vores skolesystem, at alle danskere kan begå sig på engelsk. Det giver os et godt forspring.

Hos CPIE Services er vores anbefaling, at I etablerer jer på det marked, I ønsker at nå ud på. Vil I have fodfæste i England – og skal England måske på sigt være et brohoved til et internationalt marked – så bør I også være til stede. Og det kan godt betale sig virkelig at lægge kræfterne i. For overlever du konkurrencen på det engelske marked, så har du et stort potentiale internationalt.

Fordelen ved England er, at du som iværksætter kan komme hurtigt i gang – uden de helt store omkostninger – og dermed er risikoen ikke så høj.

8 særlige fordele ved et engelsk selskab

1. INTET kapitalkrav
2. Ingen krav til momsregistrering (før du omsætter for 735.000 kroner om året i UK)
3. Lavere skattesats (virksomhedsskatten er faldet til 19%)
4. Aktionærlån er tilladt
5. Begrænset revisorpligt
6. Director services muligt
7. Bedre kreditorbeskyttelse
8. Vanskeligere at fortage omstødelse for kurator.

LÆS OGSÅ! Her er opskriften på din eksport til England

CPIE Services holder dig på toppen

Skal England være dit brohoved til et internationalt marked? CPIE Services hjælper dig med at være til stede i England fra vores hovedkontor i landet. Vores daglige team af rådgivere består af danskere og englændere, der har en nær relation til Danmark og begår sig 100% på dansk.

Vi etablerer dit selskab og bankkonto. Vi er vant til at have dialogen med de engelske myndigheder. Derfor kan vi sikre, at du til enhver tid efterlever lovgivning og regnskaber, så du kan fokusere på at udvikle din forretning. Vi sørger for den daglige ordrehåndtering, leveringsservice, fakturering og alle opgaver, der er nødvendigt for din forretning.

Vi hjælper dig til at have 100% overblik over økonomistyring, bankkonti og alle de finansielle funktioner. Det sikrer, at du kan koncentrere dig om at udvide din forretning uden faste omkostninger på lokaler, IT, ansatte og andre normale udgifter. Vi er samtidig et effektivt bindeled, når du skal aktivere dine muligheder i andre lande.

Relaterede indlæg