Derfor er Dubai et perfekt sted til international vækst

Dubai international vækst

Dubai er et af verdens midtpunkter og er et rigtig godt sted for international vækst. Vi kigger her nærmere på fordelene.

CPIE Services indgik en aftale tidligere på året med den stærkeste og mest professionelle partner i Dubai. Nu har vi mulighed for at give dig den bedste pris på markedet. Vi har fået ekstra rabat på selskaber, inklusiv visa, i Dubai, så det er nu du skal kontakte os. Det er stadig muligt at vælge mellem en bankkonto i Europa eller i Dubai, så lad os få en snak omkring den bedste løsning for dig.

Hos CPIE Services er det en stor glæde for os nu at kunne kalde os Dubai-specialist.

Vi indgik i starten af 2021 en aftale med den stærkeste og mest professionelle partner i Dubai og kan derefor tilbyde dig et selskab til den rigtige pris og med den bedste service.

Det at have en virksomhed i Dubai giver dig som virksomhedsejer en perfekt platform til at ekspandere internationalt og have en stærk og professionel base, når du handler med udlandet.

Flere fordele ved internationale aktiviteter i Dubai

Mange virksomheder har afdelinger i mange lande. Med et selskab i Dubai har du den bedste samling af dine internationale aktiviteter, da du har 100 procent kontrol over selskabet uden komplicerede lokale lovgivninger.

På meget kort tid er De Forenede Arabiske Emirater hurtigt steget til en position:

 • som et velreguleret og meget sikkert og globalt økonomisk vækstområde
 • med en stabil politisk ledelse
 • med diversificeret økonomi
 • med perfekt adgang til globale markeder.

Verdens største, nye vækstmarked

Dubai er stedet, der binder os i den vestlige verden sammen med den østlige verden. Det ligger midt mellem øst og vest og forbinder det bedste fra begge verdener. Med 2,5 milliarder mennesker, der lever inden for en fire timers flyvning, tilbyder byen uovertruffen adgang til verdens største nye vækstmarkeder.

International vækst i Dubai

7 fordele ved at have et Dubai-firma:

Dubai har et stadigt voksende antal frie zoner, der er økonomiske handelszoner. Disse zoner er meget attraktive for mange typer virksomheder. I modsætning til en virksomhedsetablering på fastlandet, der kræver en lokal statsborger som lokal partner, betyder det, at udlændinge kan have 100 procent ejerskab af deres forretning.

Her er  7 fordele ved et Dubai-firma:

 1. Høj grad af anonymitet – direktør- og aktionæroplysninger kan være fortrolige og udleveres ikke i offentligheden, med mindre det ønskes.
 2. Nul skat (ingen indkomstskat, kapitalgevinstskat, kildeskat eller arveafgift), hvilket giver lave omkostninger og en sikker station til dine international handler.
 3. Enhver form for indkomst optjent i udlandet af et Dubai-selskab vil ikke blive beskattet lokalt, da det ligger i en frizone.
 4. Ingen krav om aktiekapital – du binder ikke kapital, som derfor kan benyttes til forretningsudvikling.
 5. Dubai har ikke underskrevet nogen international udveksling af informationsaftaler, og denne status forventes ikke at ændre sig, da der ikke er nogen gevinst ved deltagelse af sådanne traktater.
 6. Mange globale virksomheder benytter Dubai til de årlige kick-off arrangementer, da det ligger perfekt i mellem østen og vesten.
 7. Det er desuden et perfekt feriested.

Etablering af selskab og bankkonto

Alle de udstedte licenser er for et aktieselskab (LLC), og den ansvarlige er angivet på handelslicensen som administrerende direktør. Der er forskellige typer af licenser tilgængelige. De er afhængige af forretningsaktiviteten. Opsætning af et selskab i Dubai kan være kompliceret, men CPIE Services hjælper dig gennem processen. Et firma kan normalt etableres inden for 7 arbejdsdage.

At få en lokal bankkonto til din virksomhed er ikke en helt ligetil proces. Det kan være tidskrævende, og det er nødvendigt, at du bruger lidt tid i Dubai på at arrangere et bankmøde, et lægebesøg, lokalt ID-kort osv. Sammen med vores lokale team kan vi guide dig gennem processen.

Alternativt, hvis du hellere vil undgå et besøg og at bruge tid i Dubai, kan vi anbefale en online e-bank, der dækker alle dine bankkrav til dit nye firma. Vi hjælper dig også med det.

Er du klar til Dubai og international vækst for din forretning? Læs mere her

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...