7 vigtige facts: Derfor bør du seriøst overveje England

7 vigtige facts: Derfor bør du satse på England

England er et ekstremt vigtigt marked. Og vi kan ikke afskrive hele det engelsktalende marked på grund af Brexit. Vi har samlet 7 vigtige facts, du bør vide om forretning i England.

1. Du er med hvor det sker

Hvis du vil være med på det engelske marked, så etabler en engelsk virksomhed. Så kort kan det siges. England er et vigtigt finanscentrum i Europa – Brexit eller ej.

2. Du kan både udvikle og få tilskud

Hvis du vil udvikle en virksomhed i England og have tilskud til at udvikle din virksomhed og produkter, bør du etablere din virksomhed i England

3. Døren åbnes for hele det engelsktalende marked

Hvis du har en dansk virksomhed og gerne vil ind på det engelsktalende marked. Start i England, hvor du lærer at drive en virksomhed på det engelsktalende marked.

4. På nogle områder er der INGEN ændring

Brexit er på vej. Hvis du har fysiske produkter, kan der komme afgifter på, men leverer du service og konsulentydelser, kan du arbejde på normal vis – også efter Brexit. Ingen ændring.

5. Lettere adgang til investorer

Hvis du vil have funding og investorer, er England et af de lande med flest muligheder.

6. Simple momsregler

Hvis du opretter en virksomhed i England og skal arbejde internationalt, skal du ikke afregne moms – kun hvis du handler i England til engelske selskaber. Mange virksomheder skal derfor slet ikke momsregistreres.

7. England er en handelsnation

Det kommer ikke til at være flere restriktioner for virksomheder. Vi forventer, at det vil være lettere og billigere at drive virksomhed i England i fremtiden.

Book møde om forretning i England

Går du med overvejelser om Engelsk selskab? BOOK MØDE

Mød os i næste uge i Danmark – og lad os tale om dine overvejelser. Book møde på 7044 4024 eller skriv til os kontakt@cpieservices.dk

 

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...