6 virksomheders vej til UK – og deres gode råd til dig

Hos CPIE Services vil vi gerne klæde dig godt på. Derfor interviewer vi løbende virksomheder, som vi har hjulpet ud i verden. Disse kunder har sagt ja til at fortælle om deres vej til udlandet samt dele deres allerbedste råd og erfaringer.

Revagroup

Revagroup.io satser på internationalt kontor i London

England blev i 2022 et vigtigt markedsområde for Revagroup.io. London er samtidig det første af flere strategiske steder i verden, hvor Revagroup.io etablerer et internationalt kontor.

Læs hele historien

DOG Copenhagen

DOG Copenhagen: UK har vores øverste prioritet

Det danske firma er til stede i 22 lande, men aktiviteterne i Storbritannien har længe haltet efter på grund af Brexit. Nu sætter DOG Copenhagen skarpt fokus på det engelske marked, der er det absolut største marked for hundeprodukter i Europa.

Læs hele historien

Steinway Lyngdorf stifter selskab i England

Steinway-Lyngdorf klar til selv at erobre Storbritannien

Det er et af de mest anerkendte high-end brands inden for avancerede lydsystemer. Alligevel skulle der gå 16 år siden virksomheden blev stiftet, før de blev deres egen distributør i Storbritannien. Et marked som vel at mærke ligger i top-5 over de vigtigste.

Læs hele historien

Biopejs fra Danmark får succes i England

Nordjysk gazelle tror på massiv vækst i UK

Biopejs-shop.dk startede i 2010. I dag rådgiver og sælger den nordjyske gazelle-virksomhed til hele Europa. I 2022 åbner virksomheden sit første showroom i England, og målet ved årets udgang er at nå en omsætning på +10 mio. danske kroner i landet, hvor indbyggerne elsker pejsen. CPIE Services har talt med de to stiftere om deres vej ind på det engelske marked.

Læs hele historien

VOCZero vækster forretningen internationalt

Markedet kræver at VOCZero er 100% omstillingsparat

De valgte i 2014 af strategiske årsager at stifte virksomheden i England. Så kom Brexit, og samtidig er markedet vokset mere i EU og andre dele af verden. Nu er der krig i Europa. Og om få år vokser markedet i ulandene. Men VOCZero kender vejen og ved, hvordan de skal navigere.

Læs hele historien

Wismatix’ vej til international leverandør går gennem UK

Wismatix vil hjælpe virksomheder til at blive mere konkurrencedygtige på det globale marked ved hurtigt og nemt at kunne leve op til øgede krav fra kunder og myndigheder. Wismatix har i dag etableret sig geografisk inden for tre vigtige regulativområder: Europa, England og USA. Fremover skal hovedsædet for koncernen samles i England.

Læs hele historien

 

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...