5 grunde til at du bør vær til stede i England

Forretningsmiljøet for små virksomheder i Storbritannien har stadig gode forhold uanset Brexit og den generelle situation i verden. Se her hvorfor.

At etablere dit selskab i England eller en engelsk afdeling af din eksisterende forretning i Danmark er stadigt meget attraktivt. Det er hurtigt at etablere selskabet med en bankkonto. Det er sikkert og billigt at drive, da vi naturligvis hjælper dig. Med din afdeling i England af din danske forretning er din forretning synlig, tilstede og du har bedre kontrol over markedet, din økonomi og dine produkter.

Her er 5 fordele for dig, der ønsker  at etablere din egen afdeling i England:

1. Levende startup-økosystem
England har et levende startup-økosystem med adskillige initiativer og organisationer dedikeret til at støtte små virksomheder. Disse omfatter startup-inkubatorer, acceleratorer og regeringsstøttede ordninger, der giver mentor-, finansierings- og netværksmuligheder.

2. Veludviklet digital infrastruktur
Storbritannien har en veludviklet, digital infrastruktur, herunder pålidelig internetforbindelse og udbredt adgang til teknologi. Det gør det muligt for små virksomheder at udnytte online platforme, e-handel og digital markedsføring til at nå ud til kunder både nationalt og globalt. Det er stadig en udfordring i andre europæiske lande.

3. Mange forskellige finansieringsmuligheder
Selvom adgang til finansiering kan være udfordrende, er der stadig forskellige muligheder tilgængelige for små virksomheder i England. Disse omfatter offentlige tilskud, lån, investorer (Business Angels), venturekapitalister og crowdfunding-platforme. Derudover har alternative finansieringsmetoder, såsom peer-to-peer-lån, vundet popularitet.

4. Stærkt forbrugermarked
England har et stort forbrugermarked med forskellig demografi og forbrugerpræferencer. Små virksomheder kan udnytte markedet ved at tilbyde innovative produkter eller tjenester, der henvender sig til specifikke nicher eller imødekommer de mange udækkede behov.

5. Fuld kontrol
Som virksomhedsejer skal du sikre, at dine produkter er i top, dine leverancer er sikre, og din support og service sidder lige i skabet. Når du etablerer din egen virksomhed i England, bevarer du den fulde kontrol over den måde, du kommunikerer med og håndterer kunder m.m. Når du benytter andre forhandlere og distributører, mister du en del af den kontrol.

CPIE Services tager sig af alt det kedelige, så du kan fokusere på at skabe værdi i din forretning. CPIE Services har specialiseret sig i at etablere og vedligeholde udenlandske selskaber, så du ikke skal bruge tid på lokale procedurer, offentlige instanser og alle de forskellige love og forordninger, der findes i de forskellige lande, når der skal etableres virksomheder. Hvert land har alle sine specielle regler og systemer, og vi kender til rigtig mange af dem.

 

 

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...